Prövningar

Blir det problem med något av nedstående, t ex itsLearning, och vi haft mailväxling om prövningen kom ändå 4/2 så får vi reda ut problem i efterhand. Kommer du inte 4/2 gör du prövning senare av annan anordnare.
Om du fick F i betyg och vill pröva 4/2:1. Gör klart alla obligatoriska moment.

2. Anmäl dig här med mail här i Its Learning och med blankett som finns i receptionen.

3. Håll koll på om du är kvar i Its L (går du ingen kurs kan det hända att du plockas bort). Maila mig iså fall med jämna mellanrum för att se till att du får info.

4. Återkom till detta meddelande som uppdaterasmed info om prövningen.

 

Onsdag 4/2 kl14.15-16.30 löser du uppgifter som räcker till underlag för E och D i betyg.

Vid ett senare tillfälle (ca 1-2 veckor senare) prövas du på högre nivåer. Anmäl dig till detta tillfälle ifall du nådde minst E 4/2 och vill nå högre.

Detta tillfälle används inte ifall du nådde F 4/2.

 

Efter denna första prövning gör du ev fler försök med extern anordnare (utanför oss på Komvux Gastelyckan). Tänk på att uppgifterna 4/2 ligger närmare vår lokala tillämpning av kursen. Uppgifterna har likvärdig svårighetsgrad hos annan anordnare men de tar ingen hänsyn till hur vi tillämpat kursen, varför en del kan ha svårare att känna sig säker med dessa uppgifter.

 

Generellt sätt kan man säga att det är klokt att satsa på första prövningen och om inte det fungerar så visar det att det är lämpligt att gå om kursen ifall det är nödvändigt att nå minst E.

 

Lycka till med dina förberedelser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *